Brio Bakboek

Brio BakboekBrio, een merk margarine wat niet meer in de schappen te vinden is, heeft in 1982 het Brio Bakboek uitgegeven. Een boekje met de heerlijkste cakes, zanddeegtaarten, broodjes, soesjes en koekjes. Ook de recepten voor glazuren, zoals chocoladeglazuur en witte glazuur kan je in dit boekje vinden. En hartige taarten en pasteien zijn opgenomen. Heerlijke recepten om lekker te bakken. Veel recepten en af en toe een foto, al zijn de recepten voornamelijk met Brio margarine gemaakt, met een andere margarine zoals Becel kan de cakes net zo lekker maken.

Titel: Brio Bakboek
Verschijningsjaar: 1982

(53 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.