Braden en Stoven in de Romertopf door Eva Exner

Heb je een Romertopf maar geen idee wat je er mee aan moet? Neem dan een kijkje in dit kookboek. Een boekje met 400 recepten voor gezonde en gemakkelijk te bereiden maaltijden. Al in de Romeinse tijd werd er gekookt met de Romertopf en nu nog kan je de Romertopf gebruiken. Door het stoven in de Romertopf blijven vitamines en voedingsstoffen behouden, doordat het vlees, vis, groenten etcetera in zijn eigen vocht stooft. Met dit boekje krijg je idee├źn aangereikt voor een heerlijke maaltijd.

Titel: Braden en stoven in de romertopf
Auteur: Eva Exner
Verschijningsjaar: 1970

(149 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Braden en Stoven in de Romertopf door Eva Exner

  1. Ja ik heb veel het recept van “”mijnresten”” gemaakt. Laatst vroeg mijn man me, wanneer eten we weer eens “”Mijnresten””. Ik zei tegen hem ga jij dan even naar Holland om weer een romertopf te kopen, want hier in New Zealand zijn ze erg duur.