Born2Cook door Ramon Beuk

Born2Cook Ramon Beuk Dit boek is voortgekomen uit het programma Born2Cook, welke op Net 5 werd uitgezonden, en wat al door verschillende TVkoks is gepresenteerd, wat ik zo weet waren er eerst 2 Australische jongens en heeft Caspar van Food & Fit het programma ook even geprestenteerd. Ramon heeft het wel een tijdje gedaan en daar is dus dit boek uit voortgekomen. De recepten zijn op zich makkelijk, alleen soms erg summier geschreven, dus er kan wel eens wat fout gaan, bijvoorbeeld dat een saus veel te waterig blijft, met wat trucs krijg je hem wel weer goed. De foto’s zijn mooi gemaakt. Echt veel tips of weetjes staan er niet in, maar ja een kookboek heb je voornamelijk om te koken.

Titel: Born 2 Cook
Auteur: Ramon Beuk
Uitgever: Van Dishoeck
Verschijningsjaar: 2003

*Update 16-04-08 – Nieuwe recepten van Ramon Beuk vind je bij de pagina Eten & Genieten van de Telegraaf. KLIK HIER!

**Update 22-10-08 er zijn weer recepten van Born2Cook te vinden op de site van Net5: Klik hier!

(48 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

7 gedachten over “Born2Cook door Ramon Beuk”

 1. Halllo Ramon
  jou zou ik wel als kok in de keuken willen hebben staan , ….lol

  dat vlees gerecht zag er goed uit , ik hoop dat ik het op internet terug kan vinden , om het zelf eens te gaan proberen ,(ik heb eerlijkgezegd niet opgelet hoe het heet) het eens een gerecht wat lactosevrij is , (ik heb een stofwisselingsziekte “Galactosemie”

  groetjes Petra

 2. Hallo,

  Afgelopen woensdag 19 maart, heb ik een gedeelte van Born2cook gezien, nu ben ik op zoek naar de recepten die, die dag bereid werden wie weet waar ik die kan vinden.

  Met vriendelijke groet,
  Bianca Pikaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.