Born to Cook

Freestyle cooking met Mike en Jaymz, de eerste presentatoren van het tv-programma Born 2 Cook. Met Jaymz geboren in Nieuw Zeeland en Mike uit Canada werd er een nieuw kookprogramma gepresenteerd. Zij experimenteren met moderne en klassieke gerechten. Alle recepten uit de serie die door Jaymz en Mike gepresenteerd werden staan in dit boekje. Er zijn geen hoofdstukken in, maar steeds word er een aflevering besproken. met de foto’s en gesprekken uit de aflevering worden de gerechten gepresenteerd. Bijzondere gerechten… leuke verhalen… veel foto’s!

Titel: Born to cook
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2001

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.