Boodschappen Mei 2007

boodschappen mei 2007Boodschappen is het maandelijkse kookmagazine van de Hoogvliet (maar ook van andere winkelketens zoals Golff en Plus). Elke uitgave van Boodschappen heeft voor de kinderen een extra tijdschrift de Tsjakka met leuke strips, puzzels en weetjes. Wilma van der Hoeven heeft een column met een recept en niet alleen recepten krijgen de aandacht in boodschappen maar ook bloemen in Mooi Groen. Het meinummer van Boodschappen staat zoals veel kookmagazines in het thema van Leve de Lente! Je krijgt recepten met asperges maar dan anders, zoals de asperges met mosterd-kruidensaus en hoe maak je asperges nou lekkerder voor kinderen. Tegenwoordig vindt je steeds meer uitheemse groenten en vruchten in de supermarkt, ook hiervoor heb je heerlijke recepten zoals tauge en kousenband met pindasaus of de spitskoolsalade met gorgonzola en avocado. Een leuk blad om mee te nemen bij je supermarkt.

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.