Boodschappen Januari 2008

boodschappen 2008 januariHet eerste nummer van 2008 van Boodschappen is weer verschenen. Dit keer staat Boodschappen in het teken van ‘Koken met Bier’, lekker koken op z’n Vlaams. Daarnaast alles over pasta en krijg je antwoord op welke saus je nu neemt bij welke pasta, hoeveel pasta je nodig hebt per persoon en welke soorten pasta er zijn. Het 4-gangen menu, is menu ‘Hollandaise’ met een wortel-bleekselderijsalade, lof-kaassoep, varkenshaasjes met zongedroogde tomaten en champignons en gepofte gevulde appels met vanillesaus. Nieuw dit jaar is de rubriek ‘In 12 recepten de wereld rond’. Klaas trapt af en maakt een recept uit Mexico ‘Mexicaanse Taco’s’. Boodschappen staat deze keer in de keuken bij Nadjad Taha, zij kookt 3 traditionele recepten met rijst.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.