Boodschappen December 2007

BoodschappenOok het laatste nummer in 2007 van Boodschappen staat weer boordevol heerlijke recepten die dit keer geheel in het teken van Kerst 2007 staan. Een geheel vegetarisch feestmenu met risotto met groene groenten en paddenstoelen in filodeeg met kruidensla of heerlijke visrecepten zoals tilapiafilet met witte wijnsaus en garnalen en 4 hoofdgerechten met wild. Denk je dat alles voor het kerstmenu te moeilijk is? Echt niet! Boodschappen heeft ook recepten die makkelijk te bereiden zijn, dus zonder veel hocus pocus in de keuken, en die nog eens lekker zijn ook. Denk aan een spinaziesoep met gerookte kip, of een wildbouillon met tauge. Klinkt spannend, maar is lekker simpel te maken. Als afsluiter hapjes voor het eindejaars hapjesbuffet en wat niet mag ontbreken recepten (en tips) voor grootmoeders oliebollen en oud-Hollandse appelbeignets. Snel naar je supermarkt voor dit nummer van Boodschappen.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.