Boodschappen November 2007

boodschappen november 2007Het novembernummer van Boodschappen staat in het teken van kip en kalkoen. lekkere recepten zoals een Mexicaanse kippensoep, kalkoen uit de wok en kipfilet met roquefortsaus. Daarnaast tips over het hygi├źnisch omgaan met kip en kalkoen en hoe je gevogelte het beste kan bereiden. In het kader van wereld diabetes dag op 14 november 2007 wordt ook in Boodschappen aandacht geschonken aan diabetes, wat is belankrijk in een diabetesdieet en natuurlijk speciale recepten voor een suikervrij dieet. Voor schoolgaande kinderen die overblijven staan in dit nummer 10 gezonde overblijfrecepten. Sinterklaas is bijna weer in het land, dus je kan weer aan de slag in de keuken voor het lekkerste snoepgoed van de Sint. Speculaasjes, amandelspijskoekjes en kruidkoek, het gaat dus weer heerlijk geuren in de keuken met deze recepten. Voor de rest in dit nummer Yosca lust geen spinazie, recepten voor een viergangen verrassingsmenu en voor de kids weer een nieuwe tsjakka!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.