Boodschappen Augustus 2007

Boodschappen augustus 2007Het magazine boodschappen is vernieuwd, een nieuwe cover en binnen in een frisser uiterlijk. In dit nummer van Boodschappen is het thema variëren op de barbecue, met verschillende barbecue recepten. Om in de zomerse sferen te blijven vind je in Boodschappen ook recepten voor zomerse soepen, zoals paprikagazpacho of spinaziesoep met bij behorende zelfgebakken broodjes. In de rubriek ‘Lust ik niet’ krijgt Lou kippenvel van de smaak van tomaten, zou ze samen met Saskia van Boxmeer na een tijdje in de keuken geholpen te hebben wel tomaten lusten?? In ieder geval in dit nummer van Boodschappen weer genoeg leesvoer!

(40 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*