Boodschappen Juni 2007

De zomer staat weer voor de deur en daarom is het thema van Boodschappen juni 2007: Feestelijk Zomers. Met onweerstaanbare Italiaanse hapjes als bruschetta met rucola, pizza alla romana en een sinasappel-olijfsalade, maar ook met een 4-gangen zomermenu met een druivensalade, kalfsoesters met tijm, citroen en pesto, een komkommer-zalmsoep en krokante frambozentorentjes, en ook lekker en makkelijk gaan prima samen. Ook kan je een leuk item lezen: lust ik niet! Over kinderen die niet alles lekker vinden, en met zo’n kind gaat er nu gekookt worden en juist iets wat zij niet lust… zou ze het op gaan eten? Dus ga maar weer snel naar de supermarkt (o.a. Golff, Plus en Hoogvliet) en neem dit gratis kookmagazine mee!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.