Boodschappen Februari 2008

boodschappen februari 2008Het februarinummer van Boodschappen staat nog in het teken van ‘lekker winters’, je krijgt allerlei recepten met als hoofdingrediënt worst. Daarnaast staat het viergangen menu in het teken van Zwitserland. Je krijgt hiervoor recepten als een salade met forel en rookvlees, kaassoep, kalfsentrecote met druiven, noten en witte kool en een recept voor een chocoladerol. Heb je binnenkort een feestje? Dan heb je zeker deze recepten voor tongstrelende hapjes nodig, maak bijvoorbeeld Spaanse spiesjes of kaasbloemen. In de rubriek in 12 recepten de wereld rond komt dit keer Engeland aan bod en wat is er nu niet Engelser dan een high tea. Saskia maakt samen met Eva verschillende hapjes voor de high tea. Boodschappen neemt in elk nummer ook een kijkje in de keuken van mevrouw Nuyen, zij kookt met zuivel een heerlijke rijstepap met rozijnen en bruine suiker en geeft natuurlijk haar recept prijs.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)