Bon Appetit

bon appetitUit de Verenigde Staten; Bon Appetit, een lekker dik culinair magazine met in dit nummer snelle cadeaus uit je keuken, droom desserts, met onder andere het recept voor de witte chocolade-tiramisu-trifle, luxe kerstgerechten en alles over kerstkoekjes in de kookschool. In de reisreportage op zoek naar de gehaktbalgekte en de hotspots van Wenen. Als afsluiter “Te druk om te koken” in deze rubriek geven de Bon Appetit lezers tips hoe je makkelijk en snel kan koken! Dit is lang niet alles, je hebt 228 pagina’s vol lekkernijen om van te smullen!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.