Boer Zkt Vrouw Liefde Gaat Door De Maag

Boer Zkt Vrouw - Liefde Gaat Door De Maag kookboekBoer zoekt vrouw, iedereen kent het hier in Nederland wel van tv met Yvon Jaspers. In Belgie loopt de serie al veel langer en wordt daar gepresenteerd door Dina Tersago. De Vlaamse Boer zkt vrouw heeft nu ook haar eigen kookboek uitgebracht, want liefde gaat ook door de maag. Recepten voor typisch Vlaamse gerechten, salades, soepen, hoofdgerechten en desserten alles komt aan bod. Maar het is niet alleen maar een kookboek, er staan heel veel tips in om je eigen moestuin of eigen mini-boerderij te beginnen. Ook aan de slag met (h)eerlijke producten en op Vlaamse wijze… Dan is dit boek wat in je boekenkast thuishoort!

Titel: Boer zkt vrouw – liefde gaat door de maag
Uitgever: Van Halewyck
Verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 19,95

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)