Blue Band Mmm… Groente!

blue band mmm groenteEen nieuw kookboekje van BlueBand. Thema ‘Mmm… Groente” bekende groenten 10x anders. Wraps met Rundvleesreepjes en sperziebonen, romige doperwten met tomaat, bloemkool met surimisaus, andijvie in pindasaus en nog meer recepten met groenten steeds in een ander jasje gegoten zodat iedereen het wel lust. Met tips, feitjes, weetjes en mooie foto’s van de gerechten. Boordevol lekkere en inspirerende recepten. Dus op naar de supermarkt, koop 4 BlueBand artikelen en neem het gratis kookboekje mee naar huis! Kan je niet wachten dan kan je het op de BlueBand site downloaden!

Titel: Blue Band Mmm… Groente!
Verschijningsjaar: 2007
In opdracht van: Blue Band

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Blue Band Mmm… Groente!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.