Blue Band Basiskookboek

Na 22 jaar heeft Blue Band een nieuw basiskookboek uitgebracht. Een kookboek met als basis natuurlijk Blue Band producten, maar dat mag echt de pret niet drukken. Want dit boekje is een stapje op weg voor een dagelijkse gezonde voeding. In dit boekje staan heel veel stap voor stap recepten met natuurlijk stap-voor-stap fotografie. Je leert ook over de verschillende groentes zoals verschillende koolsoorten en hoe je ze kan bereiden en ook over peulvruchten. Bekijk ook de foto’s van kruiden en specerijen of bijvoorbeeld de basistechnieken en kooktermen. Kortom het boekje is erg leerzaam. Je kan het boekje vanaf 6 november 2006 gratis verkrijgen bij 4 BlueBand producten, bij alle supermarkten behalve bij de Albert Heijn.

Titel: Blue Band Basiskookboek
Verschijningsjaar: 2006
In opdracht van: Blue Band

(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 gedachten over “Blue Band Basiskookboek”

 1. Beste mensen,

  Ik heb een al enige tijd bleuband producten (4 stuks) gekoscht en steeds was het boekje op. Hoe kom ik nu een eindelijk aan een gratis boekje asl die steeds op zijn? Ik betaal wel mijn 4 produckten iedere keer.

  Graag uw reactie,

  Groet,

 2. Op de site van Bleuband kwam ik wel een telefoonnummer tegen, misschien heeft u daar wat aan.

  Het Blue Band Basiskookboek: vanaf 6 november gratis bij aankoop van 4
  pakjes en/of flessen Blue Band. OP=OP.*

  Voor vragen, bel gratis 0800-2583226

 3. L.S.Graag zou ik van U vernemen ,of het blue band basiskookboek nog te krijgen of te kopen is.het isbnnr.is 907135622-1

 4. Beste mevrouw Goenee,

  Helaas is het niet mogelijk om via deze site dit boek aan te schaffen. Via de site van BlueBand is dit inmiddels wel mogelijk. Het kookboekje kost 4,99. Klik hier voor de webshop van BlueBand.

  Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.