Blue Band Basiskookboek 1984

Blue Band Basiskookboek 1984 Dit is het eerste basis kookboek, die Blue Band heeft uitgegeven. In veel keukenlaatjes zal er nog wel een te vinden zijn, en anders is het kookboekje wel vervangen door de tweede uitgave van 2006. Veel basistechnieken die door middel van foto’s zijn uitgelegd. Leer koken met dit boekje, en met de ervaring die je uiteindelijk hebt gedaan kan je experimenteren met de verschillende ingredi├źnten. Als de basis maar goed is!

Titel: Blue Band Basiskookboek 1984
Uitgever: Van Lindonk
Verschijningsjaar: 2007
In opdracht van: Blue Band

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.