Bill’s Food

Bill Granger is ook al weer een tijd een bekende tvkok en culinair redacteur van delicious. Elke zondagavond vanaf mei 2007 is op Vitaya het programma Bill’s Food te zien. Bill Granger kookt hierin allerlei gerechten vanuit zijn Australische keuken op een “Laid Back” manier voor vrienden, kennissen en eigen familie. Tussen de gerechten door zie je beelden van de omgeving, zon, zee en strand. Met lekkere en simpele gerechten die Bill duidelijk uitlegt kan je er elke keer wel weer een week mee vooruit.

* Update vanaf 14 april 2008 kan je Bill’s Food op de maandagochtend rond 11 uur zien op RTL4.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.