Bijzondere Gerechten met Kaas door Cas Spijkers

Bijzondere gerechten met kaas cas spijkers Kaas, een typisch Hollands product. In bijzondere gerechten met kaas laat Cas Spijkers zien dat je met kaas overheerlijke gerechten op tafel kan zetten. Alles kan met kaas, gewoon op brood, maar ook culinair verantwoord op brood. Wat geraspte kaas over de pasta, maar ook op een totaal andere manier kan je kaas verwerken in een gerecht. Leer dit alles met de recepten van Cas Spijkers. Laat je verrassen door de mogelijkheden en veelzijdigheid van kaas.

Titel: Bijzondere gerechten met kaas
Auteur: Cas Spijkers
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 1997

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.