Bereik Je Ideale Gewicht Voor Kinderen En Tieners! door Sonja Bakker

Na het succesboek Bereik je ideale gewicht, heeft Sonja Bakker nu een tweede boekje uitgebracht: Bereik je ideale gewicht voor kinderen en tieners. Steeds meer kinderen en tieners krijgen te maken met overgewicht. Sonja Bakker helpt de kinderen en hun ouders met tips over aanpassingen in het eetgedrag. Het boek behandeld verschillende leeftijdscatagorieen van 4 tot 18 jaar. Je leest verhalen van kinderen en hun problemen met het overgewicht, vragen van ouders met een duidelijk antwoord van Sonja er op, thema’s en tips. Uiteraard ontbreken de complete weekmenu’s en de recepten niet in dit boekje. Lekkere recepten voor kinderen en ook de favoriete recepten van kinderen. Een musthave voor elke Sonja Bakker fan.

Titel: Bereik je ideale gewicht voor kinderen en tieners
Auteur: Sonja Bakker
Uitgever: De Zonnestraal
Verschijningsjaar: 2006

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

0 gedachten over “Bereik Je Ideale Gewicht Voor Kinderen En Tieners! door Sonja Bakker”

 1. hallo,

  heb eenn vraagje mag je het dieet ook volgen met borstvoeding, ben 3 maanden geleden bevallen en wil in iedergeval 15 kilo afvallen op een gezonde manier
  maar als je alles ghaast mag hebben kom je toch wel aan je voedingstoffen
  ga het boekje ook bekijken in de winkel

  paulien

 2. hallooo
  iik had een vraagje ik ben 14 jaar
  en ik ben paar kilos aan gekomen
  ik wou vragen wat je dan zou kunnen eten?
  of zou kunnen doen om je eigen gewicht terug te krijgen
  want ik pas ook in heel veel kleren niet meer
  vriendelijke groetjes Linda

 3. Hallo linda.

  Ik ben 14 jaar en had dit probleem zelf ook mijn oplossing was om er een paar kilo’s vanaftesnoepen en me veel energieker voelen, hoe? geen tussendoortjes zoals een snoepje een koekje en zelfs geen toetje eet 7 keer per dag om ongeveer 8-10 uur en dan steeds 2 tot 3 uur later ik kwam er zelf achter dat 8000 tot 9000 calorieen al 1 kg is dus als ik het toetje alleen al liet staan ( bijna 200 caorienen ) was ik binnen een paar weken al 1 kilo kwijt zonder iets extra’s te doen en als je dan AL die extraatjes laat vliegen de kilo’s eraf! Als je dan ook nog eens regelmatige ochtendcardio doet ( dit houd in 3 of 4 keer in de week nietachter elkaar ! je spieren hebben ook rust voor herstel nodig elke ochtend 40 minuten wandelen of skaten) dit in combinatie met gezonde voeding dan vliegen ze eraf!! Succes Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.