Bereik Je Ideale Gewicht! door Sonja Bakker

Er zijn zelfs al werkwoordvormen van Sonja Bakker – Ik sonjabakker, wij sonjabakkeren. Sonja Bakker is gewoon erg populair geworden, kijk maar op het forum van Flair. Op zich wel logisch als je het boekje leest, want eigenlijk mag je alles eten, als je maar aan gewichten van de ingredi├źnten houd. Ook af en toe een ovenfrietje is geen zonde. Als het allemaal maar na verhouding is. In het boek staan weekmenu’s zowel voor een man als vrouw. Lijstjes met wat je kan eten, en eventueel een vervangend product er voor als je echt iets niet lust. En natuurlijk recepten, de recepten zien er makkelijk en smakelijk uit, dus voor iedereen te doen. En zowiezo als je niet echt wil afvallen is dit boekje nog steeds leuk. Er staan handige tips in, leuke verhalen over recepten. Een must have dus.

Titel: Bereik je ideale gewicht
Auteur: Sonja Bakker
Uitgever: De Zonnestraal
Verschijningsjaar: 2005
Winkelprijs: 13,95

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.