Bereik En Behoud Je Ideale Gewicht! door Sonja Bakker

Goede voornemens voor het nieuwe jaar, je wilt weer goed in zwemkleding er uitzien of je broek zit toch nog iets te strak. Sonja Bakker heeft weer een nieuw boek, om je weer verder te helpen met je dieet. Want ook na het eerste Sonja Bakker boek willen veel mensen wel doorgaan met het sonjabakkeren, maar hebben nog een steuntje in de rug nodig. Sonja helpt je weer op weg met 12 nieuwe weekmenu’s en vooral tips en voorbeelden uit haar eigen praktijk. Met verschillende thema’s wordt je door de weekmenu’s, tips en recepten geleid. Veel foto’s en veel vraag en antwoordrubrieken. Je kan weer een tijd vooruit met haar derde boek en natuurlijk met je Sonja Bakker dieet.

Titel: Bereik en behoud je ideale gewicht!
Auteur: Sonja Bakker
Uitgever: Sunbeam Publishing
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789078211006
Winkelprijs: 17,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.