Basic Italian door Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut

Basic Italian Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut Uit de Basic serie: Basic Italian. Een boek geheel gewijd aan de Italiaanse keuken met teksten van Sebastian Dickhaut en recepten van Cornelia Schinharl. Beide hebben al meerdere ‘basic’ kookboeken op hun naam staan. Zoals elk basic kookboek staat ook Basic Italian vol allerhande basic-weetjes, adviezen, tips, geschiedenis en kleine recepten van Tante Ilse. Maak authentieke Italiaanse gerechten in een handomdraai. Met meer dan 100 recepten met foto en geschreven in duidelijke stappen is de Italiaanse keuken een makkie geworden.

Titel: Basic Italian
Auteur: Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut
Uitgever: The House of books
Verschijningsjaar: 2001
ISBN: 9789044300963

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)