Basic Cooking With Kids door Cornelia Trischberger

In de Basic kookboeken serie is er ook een Basic Cooking with Kids verschenen. Cornelia Trischberger heeft 140 feestelijke gerechten bedacht waar veel kinderen van smullen en belangrijker ook gezond en verantwoord zijn. Maar niet alleen staan er heerlijke recepten in maar ook informatie over onder andere overgewicht bij kinderen, en antwoord op vragen als is het nodig dat je kind zijn of haar bord leeg eet. Een informatief, kleurrijk en vooral lekker kookboek!

Titel: Basic cooking with kids
Auteur: Cornelia Trischberger
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2005
ISBN: 9789044312812

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.