Basic Baking door Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut

Alles wat je nodig hebt om gewoon goed te bakken vindt je in het boek Basic Baking. Je begint met de basics, over roeren, kloppen en kneden en wat je dus met de verschillende deegsoorten moet doen en ook niet onbelangrijk zijn de hoofdstukken afwerken en mooi maken. En de handige 17 waar je niet zonder kan met het bakken: alles wat je echt nodig hebt tijdens het bakken. Dan is het bakken geblazen, verschillende recepten voor de lekkerste cakes en taarten vindt je hier stap-voor-stap uitgelegd. Elk hoofdstuk begint met een inleiding met weetjes en kleine receptjes, en tante Ilse ontbreekt niet en beantwoord in S.O.S. allerlei bakproblemen. Een boek vol heerlijke bakweetjes en heerlijke recepten!

Titel: Basic Baking
Auteur: Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut
Uitgever: The House of Books
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789044317756

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.