Balansdag Kookboek

Voor mensen die eigenlijk niet diëten heeft het Voedingscentrum een kookboek uitgebracht: Het Balansdag Kookboek. Wat is een balansdag? Een dag dat je extra goed op je voeding let en dat je meer aan beweging doet. In het kookboek staan dan ook recepten uit de schijf van vijf. Het zijn dus gezonde, gevarieerde en vooral lekkere recepten. In dit boek staan naast de recepten ook tips over bereiding, producten, ingredienten en beweging. Dit is dus een kookboek om je gewicht op peil te houden, een dagje teveel gegeten mag, maar houd het in balans. Dit boek is een inspiratiebron om je gewicht in balans te houden!

Titel: Balansdag Kookboek
Uitgever: Tirion
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789043908719
In opdracht van: Het Voedingscentrum

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.