Asian Basics door Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut

Asian Basics Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut Een kijkje in de Aziatische keuken neem je met het kookboek Asian Basics. De Aziatische keuken is een totaal andere keuken dan wij gewend zijn, meer rijst, meer kruiden en ga zo maar door. Veel stap-voor-stap geschreven authentieke recepten uit de keukens van het Verre-Oosten. Maar begin eerst bij de basics: de know how over de aroma-basics, groenten en kruiden uit Aziƫ, Soja in Aziƫ en de Aziatische voorraadkast. Daarna begin je met de recepten zoals Jiaozi (soort ravioli), tonijn in misomarinade of rundvlees in sesamsaus. Breng de ying en yang in je eigen keuken met Asian Basics.

Titel: Asian Basics
Auteur: Cornelia Schinharl & Sebastian Dickhaut
Uitgever: The House of books
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789044305760

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)