Appetito

appetitoIn dit nummer van Appetito een nieuwe columnist: Nicolaas Klei, een echte wijnkenner. Alles over het Limburgs kloostervarken, cranberry’s en zout. Daarnaast nog op de valreep de laatste feestrecepten en recepten voor de nieuwjaarshapjes. Wat leuk is dat er in de rubriek kookschool aandacht wordt gegeven aan erwtensoep, nu kan je het stap voor stap ook zelf maken! Daarnaast heeft Appetito ook een korte cursus zelf kaasmaken en gaat op bezoek bij chef-kok Rutger van der Weel van restaurant Katseveer! Lezen over en daarna kijken naar de leukste eetfilms. Maar nog veel en veel meer klik hier alvast voor een voorproefje online.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.