Appetito 4/2007

appetito 4-2007Na 3 nummers heeft het vierde nummer van Appetito een metamorfose ondergaan. Meer pagina’s en iets meer glossy. Thema is herfst in de keuken, dat is vertaald naar 7 recepten voor heerlijke soepen en herfstrecepten zoals boeuf bourguignon en venkelsalade met broodchips. Maar ook recepten voor kip, maar dan op Italiaanse, Franse en Portugese wijze. Naast recepten ook meer achtergrond informatie. Er wordt een kijkje genomen in de keuken van Rik Jansma van De Basiliek in Harderwijk, hoe kweek je je eigen paddenstoelen en alles over olijfolie en verse kruiden.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.