Appetito

Appetito is het luxere broertje van Koken & Genieten. Uit het voorwoord van Joachim Hilhorst blijkt dat de filosofie van Appetito gebaseerd is op eenvoud: lekker koken hoeft niet ingewikkeld te zijn! Het is gedrukt op glossy paper. Appetito heeft naast recepten ook meer onderwerpen over kooktechnieken met stap-voor-stap plaatjes en nemen ze een kijkje in de keuken van een chefkok. Het eerste nummer 01/2007 heeft als thema: eenvoudig koken. In de rubriek kookschool wordt er stap-voor-stap uitgelegd hoe je sauerbraten moet maken, rijst moet koken, creme brulee en tiramisu komen ook aanbod. Er wordt gekeken in de keuken van Ysbrandt Wermenbol van restaurant Le Marron in Malden. In dit nummer komen onder andere de volgende recepten aan bod: chocoladetaart met peren, roodbaars met een sesamkorstje en knoflookkip met citroen en olijven.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.