Alles Over Pasta door Desiree Verkaar & Stefano Manti

Alles over pasta desiree verkaar stefano manti Ben je gek op pasta? Dan is het kookboek ‘Alles voor Pasta’ wat voor je. Dit kookboek is mede mogelijk gemaakt door Grand’ Italia, je zal dan soms in de receptuur zien dat je een bepaalde ‘droge’ pasta van dit merk moet gebruiken, maar dat hoeft niet. Eerst krijg je de basiskennis, alles over gedroogde pasta, verse pasta, wat heb je allemaal nodig en een recept voor een goede basis tomatensaus. Dan kan je beginnen aan de recepten, klassieke pasta recepten, soep met pasta recepten en veel meer. Van simpele gerechten tot moeilijker. Mooie foto’s met de sfeer van ItaliĆ«. Een kookboek voor elke pastaliefhebber! Een voorproefje? Klik hier!

Titel: Alles over pasta
Auteur: Desiree Verkaar & Stefano Manti
Uitgever: Miller Books
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789087240165

(27 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Alles Over Pasta door Desiree Verkaar & Stefano Manti