Alles over kruiden door Jekka McVicar

Alles over kruidenEigenlijk geen kookboek, maar een boek met allerlei weetjes over kruiden. Meer dan 300 kruiden worden in dit boek beschreven. Leer over het kweken van kruiden, het bewaren en over de culinaire en geneeskrachtige toepassing van kruiden. Leg zelf je kruidentuin aan, met de tips uit dit boek kom je een eind op weg. Zeker als je veel met kruiden werkt in de keuken is dit een boek die in de kast moet staan.

Titel: Alles over kruiden
Auteur: Jekka McVicar
Uitgever: Schuyt & Co
Verschijningsjaar: 1997

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.