Alles over Gehakt

alles over gehaktIn Alles over Gehakt, een gratis boekje van de Keurslager, vind je alles wat je moet weten over gehakt zoals soorten vetgehaltes, hygiëne en de tips & trucs. Naast al deze wetenswaardigheden krijg je van de Keurslager verschillende recepten met als hoofdingrediënt gehakt. Wat zijn bijvoorbeeld de 5 redenen om gehakt te eten en wat is het recept voor een ouderwetse gehaktbal? Je vindt het in het in ‘Alles over Gehakt’. Naast ‘Alles over Gehakt’ zijn ook de delen ‘Alles over Barbecue’ en ‘Alles over Rundvlees’ verschenen.

Titel: Alles over Gehakt
In opdracht van: De Keurslager

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.