Alles over Barbecue

alles over barbecueAlles over Barbecue is een kookboekje uit een serie van drie welke je gratis kon krijgen bij de Keurslager. Een beetje mooi weer, leuk gezelschap en de barbecue wordt weer te voorschijn gehaald. In ‘Alles over Barbecue’ geeft de Keurslager je tips en wetenswaardigheden over barbecue├źn en natuurlijk de beste barbecue-recepten. Natuurlijk zijn nagenoeg alle recepten met vlees. Naast ‘Alles over Barbecue’ zijn in deze serie ook de gratis kookboekjes ‘Alles over Gehakt’ en ‘Alles over Rundvlees’ verschenen.

Titel: Alles over Barbecue
In opdracht van: De Keurslager

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.