Alles in de wok door Piet Huysentruyt

Alles in de wok - Piet HuysentruytGezond koken, en eenvoudig, snel en gezond, dat kan in de wok. Piet Huysentruyt geeft je allerlei ideeën om heerlijke wokgerechten op tafel te zetten met het boek “Alles in de Wok”. Net andere smaken en net wat eenvoudiger heeft Piet Huysentruyt de gerechten proberen te maken. Probeer het eigenlijk zelf. Lees eerst over de woktechnieken, over het roerbakken en de basis, en ga dan aan de gang! Probeer hapjes in de wok, groenten in de wok, vis, schal- en schelpdieren in de wok, lamsvlees, rundvlees en varkensvlees in de wok, kip, eend en ander gevogelte in de wok, konijn in de wok en desserts in de wok. Kortom je kan een heel menu op tafel toveren met de wok.

Titel: Alles in de wok
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard
Verschijningsjaar: 2002
ISBN: 9789076685335

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.