Allerlekkerst Zomer

Allerlekkerst Zomer Allerlekkerst Zomer is een verzameling van de 50 allerlekkerste zomerse recepten uit de Allerhande. Albert Heijn heeft dit boek uitgegeven ter gelegenheid van de 250ste Allerhande, het gratis magazine van de AH. Heerlijke zomerse recepten om een zomer lang van te genieten. Met recepten voor de perfecte picknick, lekker luieren in de zon, buitenborrel met hapjes, barbecuetoppers of diner in de tuin. Kortom alles kan je hier vinden. Met stap-voor-stap uitleg, voedingswaarden overzicht en een wijnadvies per recept. Geniet ook van de zomerse fotografie van de vele gerechten. Haal de zomer in huis met dit boek.

Titel: Allerlekkerst Zomer
Verschijningsjaar: 2005
In opdracht van: Albert Heijn

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.