Allerhande 05/2007

allerhande 5-2007Allerhande het gratis tijdschrift van de Albert Heijn vind al jaren zijn plek naar de kookboekstandaard in vele huishoudens. Elke maand weer verrassende recepten en nieuwtjes over het koken. Maar ook natuurlijk veel nieuws over de nieuwste producten en diensten van de Albert Heijn. Het tijdschrift heeft elke maand weer een ander thema. In de maand mei is het thema: Vers van het land! Over biologische producten, roomwitte toetjes van zuivel, oer-Hollandse streekgerechten, stoomcursus stomen en het moederdagdiner. Leuk om even in te bladeren zo na het boodschappen doen en inspiratie op te doen voor het eten.

(60 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.