Allerhande 13/2007

allerhande 13-2007Kies je eigen kerst, het thema van het kerstnummer 2007 van Allerhande. Een gemaksdiner, anders dan anders-diner, showdiner, klassiek diner of een groepsdiner het kan allemaal. Een greep uit de vele kerstrecepten: een zalmhaasje in filodeeg, omelet siberienne met geschaafde amandelen, ceasarsaladsoep en kip in een zoutkorst. Maar het zijn niet alleen de diner-recepten en recepten voor amuses die je deze kerst nodig hebt maar ook tips & trucs voor de feestdagen. Allerhande geeft je tips voor de menu opbouw, hoe je een wijn moet serveren, welke wijn past bij welk gerecht, hoe mix je de beste cocktails en tips voor koken voor grote gezelschappen. Niet geheel onbelangrijk zijn de tips voor de “day after”. Lees lekker de over de drie buitenlandse feesttradities, het interview met Wibi Soerjadi en het kerstverhaal van Francine Oomen. Een lekker dik bewaarnummer. Heb je geen Albert Heijn in de buurt dan kan je ook de recepten bekijken op de site van de Allerhande!

(62 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.