Allerhande 12/2007

allerhande 12-2007Ouderwets lekkere recepten in deze Allerhande zoals oud-Hollandse hapjes, klassieke pasteitjes en kaasfondue & raclette. Heerlijke ouderwetse smaken! Maar ook goedkope, snelle en slanke recepten. Denk dan aan pittige speklapjes met rode kool (goedkoop), geroerbakte varkenshaas met spinazie en yoghurt (slank) en gevulde vissoep (snel). Lekkere seizoensrecpeten met peren en een item over koken met pakjes , en welke pakjes mag je gebruiken volgens Allerhande? Puree, gelatine, ossenstaartsoep, cacaopoeder en griesmeel zijn er een aantal. Verder in dit nummer: een interview met meneer Heijn, de lekkerste wijnen uit Spanje, 10 vragen over haarstyling en alles over ouderwets schoonmaken. Snel langs de Albert Heijn om de nieuwste Allerhande te halen!

(8 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.