Allerhande 11/2007

allerhande 11-2007Het rijkste seizoen op tafel! Dat is het thema van deze Allerhande van november (2007). Met griezeleten voor Halloween, zoals bloederige pompoensoep, spookkoekjes en gruwelpudding. De herfst is ook het seizoen voor appels en paddenstoelen. Ook daarover weet de Allerhande veel te vertellen. Handig is de groente- en fruitkalender, ook al kan je veel groente en fruit het hele jaar kopen, het lekkerste zijn ze in hun eigen seizoen. Wil je het speciaal laten geuren in je keuken, Allerhande heeft heerlijke recepten met herfstkruiden, bijvoorbeeld kip met mandarijn en kaneel en sjalottensoep met jeneverbessen. Een mooi seizoen voor in de keuken! nb. Allerhande heeft recepten vanaf Allerhande 1 van 2000 online gezet tot en met het een na laatste nummer. Klik hier als je nog een recept zoekt uit een oude Allerhande!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.