Allerhande 10/2007

allerhande 10-2007Lekker koken kan zo simpel zijn, dat vindt ook de Allerhande in nr 10 (2007). De meeste recepten in dit nummer zijn dan ook “Zo Klaar!”. Snelle en makkelijke ovengerechten zoals een rijstcurry met lamslapjes, pastaschotel met zalm en tomaat en zuurkool met ham en appel. Allerhande laat ook de 5 gemaksproducten zien om tijdswinst in de keuken te maken onder andere: citroensap, opgeklopte slagroom en gesnipperde uien. Het mosselseizoen is weer geopend en Allerhande heeft wereldse mosselrecepten, Indiaase, Franse, Thaise of Zweedse mosselen ga maar aan de gang! Ook in dit nummer meer over de buik, tips en weetjes! Een nummer om weer langs de Albert Heijn te gaan!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.