Allerhande 07/2007

allerhande 7-2007Bijna vakantie! Daarom in Allerhande 7-2007: Vakantie in de keuken. Koken op de camping, krijg je opeens gasten dan tover je van ingredienten zo een meerpersoonsmaaltijd op tafel, dus in plaats van Italiaanse gehaktballetjes voor 4 een couscoussalde met geroosterde groenten voor 8. En is dat nog te weinig, en krijg je plotseling nog meer gasten op de camping dan ook een tomatensoep met kruidenricottarepen voor 12. Ook zomers is natuurlijk de barbecue, als de zon maar even schijnt wordt de barbecue in menig gezinnen al volop in gebruik genomen. Daarom een aantal barbecuerecepten maar dan even anders. Heb je geen zin om te koken met het warme weer dan zet je verrassend snelle salades op tafel, binnen 5 minuten klaar! Zoals tijd ook een weekmenu, een leverancier van de Albert Heijn in de picture en natuurlijk winkelnieuws van de Albert Heijn.

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.