Allerhande 06/2007

allerhande 6-2007De zomer komt er aan en daarom komt Allerhande met het slank-bewaarnummer. Bijna alle recepten zijn onder de 450 kcal, behalve de feestcake uit het kookschrift van Annemieke: de cake met limoenmascarpone. Naaste slanke recepten voor op de barbecue wordt er ook aandacht besteedt aan je huid en lijf: maak je lijf dan ook zomerklaar. En wat nog meer? Lekker bijzonder met spinazie, snelle wraps voor de avondvierdaagse en het diner staat in het teken van de rijzende zon. Een reden om even langs de Albert Heijn te gaan voor Allerhande nr 6 (2007).

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.