Allerhande 04/2008

Allerhande 4 2008 aprilVan deze Allerhande krijg je lentekriebels! Lichtgewicht recepten, seizoensrecepten en recepten voor een voorjaarsdiner waarmee je de zon in huis haalt. Maar ook meer over overblijven met allerlei variaties voor in de broodtrommel en de klasselunch die Albert Heijn organiseert. Nieuw zijn de rubrieken ‘Superfood’ en ‘Anders Eten’, in Superfood komt deze keer broccoli aan bod en de rubriek Anders Eten geeft meer informatie en recepten over vegetarisch eten. De leverancier die deze keer geïnterviewd wordt is de leverancier van geitenkaas. Maar om nog meer lentekriebels te krijgen is er in deze Allerhande een huishoudspecial met de tips hieruit maak je je huis weer lentefris!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.