Allerhande 01/2008

allerhande 1-2008Nummer 1 van de Allerhande is ‘Lekker Beginnen”. Lekker beginnen met slanke recepten, informatie over duurzame vis, makkelijk koken met maar 3 ingredienten, een weekmenu onder de 3 euro, meer over spaarlampen en de perfecte gehaktbal. Genoeg om het jaar lekker mee te beginnen. Allerhande heeft 3 recepten bemachtigd voor de perfecte gehaktbal, 1 van de Librije met ketjap en mosterd, de gehaktbal van Tiny met oregano en de gehaktbal van Marcel gesmoord in kerriesaus. In de reportage vis van de afslag wordt er dieper in gegaan op duurzaam vissen en wat Albert Heijn samen met Wereld Natuur Fonds doet op het gebied van duurzaam vissen. Naast slanke recepten ook veel te lekkere en ook simpele toetjes, zoals warme banaan met chocolade en honingmandarijn met vanillekwark. Naast allerlei recepten en informatie over voeding en wijn ook aandacht voor andere zaken in ‘lijf’, dit keer alles over zeep en alles over licht. Genoeg te lezen weer in het 1e nummer van 2008 van de Allerhande!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.