Alle Smaken Van De Regenboog door Tessa Kiros

Alle smaken van de regenboog Tessa KirosRecepten van vrienden, recepten die generatie op generatie zijn doorgegeven in de familie of zomaar een recept uitgewisseld over de heg, dit soort recepten kan je vinden in het kookboek: Alle Smaken van de Regenboog van Tessa Kiros. Het boek is ingedeeld in kleuren. Zo vindt je in het hoofdstuk geel bijvoorbeeld gebakken aardappels met ei of visspiesen van de barbecue en in wit vindt je onder andere vanilletaart of pasta met kaas. Echt allerlei soorten recepten… Heb je dus een favoriete kleur en wil je dat ook in je kookkunsten terug laten komen? Blader dan even door dit kookboek!

Titel: Alle smaken van de regenboog
Auteur: Tessa Kiros
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2006
ISBN: 9789058975423
Winkelprijs: 29,95
Klik op de cover van het boek om het boek te bestellen bij Bol.com!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)