Albert Heijn Eetboekenreeks: Vegetarisch

In de Albert Heijn eetboekenreeks is nummer 8 het kookboek met vegetarische recepten. 70 recepten voor vegetariĆ«rs of voor mensen die eens een dagje zonder vlees of vis willen eten. Eerst wordt er uitgelegd wat vegetarisch is, welke soorten vegetarisme en waar je aan moet denken bij je voeding, en ook belangrijke productinformatie. Daarna kan je beginnen. Er zijn recepten die klaar zijn binnen 20 minuten, recepten waar je iets langer voor in de keuken moet staan, zo’n 20 tot 35 minuten en recepten waarbij je wel meer dan 35 minuten mee bezig bent. Binnen 20 minuten heb je wel poffertjes met oesterzwammen op tafel staan en tussen de 20 tot 35 minuten heb je een heerlijke lasagne met spinazie, gorgonzola en tomaat waar je je mes in kan zetten. Heb je echt veel tijd dan staat er na meer dan 35 minuten wel een paddenstoelen-notenpate geurend en wel op de tafel. De recepten zijn allemaal vergezeld van een foto, voedingsinformatie en een wijntip. Een heerlijk boek voor een dagje zonder vlees of vis.

Titel: Albert Heijn Eetboekenreeks: vegetarisch
Verschijningsjaar: 1999
In opdracht van: Albert Heijn

(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.