Albert Heijn Eetboekenreeks: Roerbakken

Albert Heijn Eetboekenreeks: RoerbakkenRoerbakken is tegenwoordig erg populair, maar is eigenlijk een eeuwenoude bereidingstechniek. De Albert Heijn eetboekenreeks heeft daarom het deel roerbakken uitgegeven. Na de geschiedenis en techniek van het roerbakken, het gebruik van de wok, snijtechnieken, de juiste ingrediënten en andere kooktechnieken met de wok kan je daadwerkelijk gaan roerbakken met de recepten uit dit deel. Wat dacht je van een curry van verse ananas en pinda’s of kalkoen op Chinese wijze? Dit zijn maar enkele voorbeelden van de snelle recepten uit dit deel. Alle recepten zijn voorzien van een foto, wijnadvies en voedingswaarde. Zet de wok maar vast op het vuur!

Titel: Albert Heijn Eetboekenreeks: Roerbakken
Verschijningsjaar: 1999
In opdracht van: Albert Heijn

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*