Albert Heijn Eetboekenreeks: Rijst

Albert Heijn Eetboekenreeks: RijstIn de Albert Heijn eetboekenreeks gaat deel 4 over rijst. Rijst is voor meer dan de helft van de wereldbevolking een belangrijk onderdeel van de dagelijkse maaltijd. Daardoor zijn er veel variatie mogelijkheden met rijst. Eerst wordt duidelijk gemaakt wat rijst is en welke soorten rijst er zijn. Dan kan je beginnen aan de 70 recepten. De hoofdstukken zijn ingedeeld in bereidingstijden. De recepten zijn elk voorzien van een foto en wijnsuggestie en voedingswaarde. Je vindt in dit boek gerechten zoals een rijsttabbouleh, aardbeienrijst of een taartje van zalm en basmatirijst. Een veelzijdig boek over rijst met recepten die iedereen kan maken.

Titel: Albert Heijn Eetboekenreeks: Rijst
Verschijningsjaar: 1998
In opdracht van: Albert Heijn

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.