Ainsley Harriot’s Feel Good Kookboek door Ainsley Harriott

Ainsley’s nieuwe kookboek gaat over lekker eten, welk kookboek niet. Ainsley probeert met dit kookboek koken leuk te maken, kook meer en krijg zo veel ervaring. Laat dingen de mist ingaan om ze vervolgens perfect te maken, echt een feel-good moment. Maar het feel-good kookboek is er ook om jezelf te verwennen, maak eens de hemelse chocoladetaart of een zalm-spinaziekoekjes met een saus van bieten en mierikswortel. Het boek heeft mooie foto’s van de verschillende recepten en duidelijke recepten. Heb jij een feel-good moment nodig? Dat kan nu met Ainsley’s feel-good kookboek!

Titel: Ainsley Harriott’s feel-good kookboek
Auteur: Ainsley Harriott
Uitgever: Terra
Verschijningsjaar: 2007
ISBN: 9789058976994

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.