Accidental Foodie door Neale Whitaker

Accidental foodieEen boek van culinair journalist Neale Whitaker. Neale Whitaker schrijft in dit boek over zijn ontmoetingen met ‘foodies’ die hij tijdens zijn hoofdredacteurschap van diverse culinaire bladen in Groot-Brittannië en Australië had. De ‘foodies’ waarover hij schrijft zijn grootheden in Australië en Groot-Brittannië. Namen als Nigella Lawson en Gordon Ramsay ontbreken in dit boek, hij zegt hierover dat hij met deze ‘foodies’ geen toevallige contacten heeft gehad. De ‘foodies’ vertellen over hun begin in de culinaire wereld, en Neale verteld over hoe de eerste ontmoeting heeft plaats gevonden. Elke ‘foodie’ heeft een aantal recepten aan Neale gegeven en die zijn dan ook in dit boek geplaatst. Met dit boek heb je een leuke verzameling aan recepten van o.a. Claudia Rhoden, Donna Hay, Bill Granger, Antonio Carluccio en Jamie Oliver en daarnaast ook voldoende leesvoer over de ‘foodies’.

Titel: Accidental Foodie
Auteur: Neale Whitaker
Uitgever: Van Dishoeck
Verschijningsjaar: 2006

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.